PRZYSTAWKI ZIMNE
Carpaccio wołowe z pastą truflową, parmezanem, rukolą i suszonymi pomidorami podane z tostem
29 zł
Plater kolacyjny, a w nim: wędlina, ser żółty, jajko na twardo, pomidor, ogórek, sałata, pieczywo, masło (dla jednej osoby)
29 zł
Śledź w oleju z imbirem, goździkiem i jałowcem w towarzystwie cebuli podany z pieczywem
14 zł
Tatar z łososia z suszonymi pomidorami, oliwkami, zieloną pietruszką, czerwoną cebulą, musztardą francuską i nutą cytryny podawany z tostami
29 zł
Zylc – galareta wieprzowa po kaszubsku podana z pieczywem
13 zł




PRZYSTAWKI GORĄCE

Krewetki w maśle czosnkowym z nutą ostrości podawane z tostami / 10 szt
19 zł
Kalmary panierowane z lekką sałatą vinaigrette podane z sosem
20 zł
Zatoka Smaków - Jastarnia, ul. Portowa 35
©2014 RESTAURACJA ZATOKA SMAKÓW
projekt i wykonanie: GTDESIGN.PL