PRZYSTAWKI ZIMNE
Carpaccio wołowe z pastą truflową, parmezanem, rukolą i suszonymi pomidorami podane z tostem
29 zł
Plater kolacyjny: wędlina, ser żółty, jajko na twardo, pomidor, ogórek, sałata, pieczywo, masło (dla jednej osoby)
29 zł
Śledź z warzywami korzennymi i pomidorami na ostro podany z pieczywem
12 zł
Tatar z tuńczyka z kaparami, suszonym pomidorem, musztardą francuską, natką pietruszki serwowany z tostem
29 zł
Zylc – galareta wieprzowa po kaszubsku podana z pieczywem
13 zł




PRZYSTAWKI GORĄCE

Szyjki rakowe z kurkami i zielonym pieprzem
38 zł
Zapiekana cukinia z kozim serem, zielonym pieprzem i z jajkiem
23 zł
Bruschetta z kozim serem i pomidorami z czosnkiem / 2 szt
16 zł
Zatoka Smaków - Jastarnia, ul. Portowa 35
©2014 RESTAURACJA ZATOKA SMAKÓW
projekt i wykonanie: GTDESIGN.PL